FILTERI ULJA

FILTERI ULJA

Komora za sagorevanje motora uvijek mora biti čista i zbog toga se također preko filtera štiti od nečistoća koje pristižu preko ulja. Filter ulja na taj način smanjuje habanje pokretnih dijelova motora, a to smanjuje rizik od oštećenja.

PO ČEMU SE IZDVAJAJU FILTERI ULJA?

MATERIJAL NAJVIŠEG KVALITETA

Materijali se konstantno laboratorijski kontrolišu radi održavanja visokog standarda kvaliteta. Možemo sa sigurnošću reći da medijumi za filtraciju, kao i ventili, opruge, kućišta ili drugi dijelovi filtera ispunjavaju zahtjeve proizvođača vozila i dokazuju se u najtežim uslovima eksploatacije.

DOKAZANA ZAPTIVENOST

Gotovi filteri se podvrgavaju brojnim testovima koji provjeravaju njihovu zaptivenost. Testovi se vrše uz pomoć modernih i automatiziranih mernih mašina. Jedino zaptiveni filteri se puštaju u prodaju.

VENTILI USKLAĐENI SA ZAHTEVIMA

Prilagođenost konstrukcije i svojstava ventila zahtevima postavljenim od strane proizvođača motora ili vozila je ključno u slučaju spin-on filtera s ventilima. U filterima ulja, ventili su projektirani u skladu s individualnim zahtjevima tako da filter uvijek pravilno ispunjava svoju ulogu u sistemu za ulje.

MODERNI PLASTIČNI MATERIJALI

Već godinama je trend u oblasti filtracije da se metalni elementi zamjenjuju s plastičnim. Zahvaljujući tome, bilo je moguće smanjiti težinu filtera i olakšati njegovu upotrebu uz istovremeno zadržavanje visokog kvaliteta filtriranja.

Napomena: !!!Postoji mogućnost da proizvodi koji su izloženi na sajtu u datom momentu nisu dostupni u prodavnici, čekanje na ponovnu dostupnost proizvoda nije veća od 24h.!!!

Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

AutoKeš je prodavnica koja se bavi prodajom kako karoseriskih tako i elektromehaničkih sklopova i auto delova za automobile svih tipova vozila sa iskustvom većim od skoro tri decenije.Takodje imamo i veliku ponudu kozmetike i dodatne opreme za automobile. Nalazimo se u Borči u ulici Valjevskog Odreda 104

U slučaju ne snalaženja na našem sajtu ili informisanju o dostupnosti proizvoda budite slobodni pa nas pozovite na broj telefona:
011/3328501 ili 060/7066440

Filter
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu:

Call Now Button