O Nama

Auto Keš Centar je osnovan 1996. godine i od tada je lider u prodaji auto delova na teritoriji Borče i okolnih naselja.

Uz prodavnicu auto delova, otvorena je u prodavnica auto kozmetike kako bi ponudili sve na jednom mestu za Vaš auto.

Auto Keš prodavnica auto delova bavi se prodajom auto delova za sve marke vozila, bez obzira na godine starosti. Poslujemo uspešno dugi niz godina i možemo se pohvaliti da smo vremenom postali auto centar broj jedan na levoj obali Dunava, i to zahvaljujući Vama i Vašem poverenju.

Naša politika kvaliteta ne dozvoljava nam da našim kupcima nudimo delove koji ne zadovoljavaju svetske standarde i koji nisu napravljeni od strane proizvođača koji su lideri na tržištu. S toga, nudimo najkvalitetnije delove na tržištu po pristupačnim cenama.

Naše stručno osoblje će rado prodiskutovati sa Vama o Vašem problemu, odnosno potrebama, i zajedno pronaći najbolje rešenje za Vas. Uvek možete dobiti savet šta je najbolje za Vaše vozilo, odnosno koji deo je odgovarajući.

Auto Keš prodavnica auto delova nudi širok asortiman delova koji pokriva svaki detalj Vašeg vozila.

Auto Keš prodavnica auto kozmetike nudi Vam široku lepezu sredstava za čišćenje i održavanje Vašeg vozila. Pored toga u Auto Keš prodavnici auto kozmetike možete pronaći i razne druge delove koje nismo svrstali u prodavnicu auto delova.

Naše dugogodišnje iskustvo u skladu sa Vašim potrebama kreiralo je asortiman koji imamo u ponudi. Obuhvaćene su sve potrebe koje jedno vozilo može da ima. Naravno u ponudi imamo samo kvalitetnu robu iza koje stoje svetski poznate kompanije, lideri na svetskom tržištu u stvaranju određenih proizvoda.

LOGO AUTO KES SHOP
Call Now Button